HEERENGRACHT AMSTERDAM
Voor een volledige renovatie van ons nieuwe appartement op de Herengracht werd ons door onze makelaar aangeraden eens met PM Projecten te praten. We wilden graag snel van het appartement gebruik maken en er voor de Kerst intrekken. Omdat we in het buitenland woonachtig zijn en beide zeer druk bezette agenda's hebben konden we zelf weinig aandacht aan de verbouwing geven. Wij moesten dus volledig op onze aannemer kunnen vertrouwen. Op zijn vakmanschap en efficiency.
Paul Bruinsma en Ralf van de Beek hebben ons op een fantastische manier uit de brand geholpen. Zij hebben op basis van een buitengewoon plezierige samenwerking en in zeer korte tijd (2 ½ maand) ons appartement (125 m2) volledig gerenoveerd. Wij rekenden op eersteklas vakwerk voor een redelijke prijs en we zijn daarin absoluut positief verrast!
Contacten inzake de materialen en afwerking werden tot het minimaal noodzakelijke beperkt. Ook wanneer wij niet in Amsterdam aanwezig konden zijn wisten Paul en Ralf tot de juiste keuzes te komen. Wij zijn zeer tevreden met het afwerkingsniveau en de uitstraling van ons appartement. Ook onze medebewoners van het historische grachtenpand zijn onder de indruk van het resultaat.
Op grond van deze goede ervaring kunnen wij u het team van PM Projecten van harte aanbevelen!

Sabina von Arz en Tom Bas
Sabina von Arz en Tom Bas

ROEMER VISSCHERSTRAAT AMSTERDAM
Om een project dat bestaat uit zowel fundering herstel als het realiseren van een bewoonbaar souterrain aan te durven, hanteerde ik drie uitgangspunten. Er moest vertrouwen bestaan in het budget, de planning en de uitvoerders. Met als onderliggende vraag: wie kan ik erop vertrouwen deze zaken uit mijn handen te nemen zonder dat ik de controle over het project verlies? Op vele momenten dreig je immers het overzicht te verliezen door gebrek aan vakkennis of zicht op het eindresultaat. PM projecten heeft de volle 9 maanden op aantoonbare wijze bewezen een project van een dergelijke omvang, van tekentafel tot 'turn key', aan te kunnen. Op mij heeft vooral de professionaliteit, rust en proactieve houding van een ieder die binnen PM projecten werkzaam is indruk gemaakt. Ik heb PM projecten leren kennen als een bedrijf dat ik zonder enige terughoudendheid kan aanbevelen.

Fam. Teengs Gerritsen
Fam. Teengs Gerritsen

CHOPINSTRAAT AMSTERDAM
Over het resultaat van onze ingrijpende verbouwing aan ons pand in de Chopinstraat ben ik enorm tevreden. De werkzaamheden verliepen precies op tijd en er werd niet getreuzeld door PM. Daarnaast vond ik het een groot goed dat PM naast hun gedegen aanpak ook in smaak en praktische ervaring kon meedenken:
Welke spotjes, welke stopcontacten, welke deuren, welke deurkrukken? Ook het meedenken over de locaties van de details en de hoeveelheid ervan was geen probleem voor PM. Beslissingen die je 'in het stof' moet nemen en op lange termijn heel belangrijk blijken te zijn!
Bij dit alles… de prijs die vooraf gecommuniceerd werd klopte precies. De berekeningen waren helder en er zijn geen kosten gemaakt die niet al voorzien waren. Kortom, wij zijn tevreden klanten!

CORNELIS SCHUITSTRAAT AMSTERDAM
Wij hebben bij PM Projecten offerte aangevraagd. PM Projecten was snel, overzichtelijk en duidelijk in wat wel en niet haalbaar was. Aangezien het niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van het pand betrof en vanwege het monumentale karakter ging om een uitgebreid vergunningstraject, is dit gepaard gegaan met meerdere wijzigingen. Paul en Ralf gingen hier flexibel mee om en kwamen ook met ideeën en oplossingen. Het resultaat is prachtig geworden en het detail is bij de afwerking nooit uit het oog verloren. Het project staat of valt met een goed team van specialisten en projectleider Ralf! De kwaliteit is zeer goed en we kunnen Paul en Ralf echt aanbevelen, een sterk team!

Fam. Huizinga
Fam. Huizinga

BREUKELEN/LOENEN
Als projectontwikkelaar van 41 luxueuze appartementen in Loenen en Breukelen aan de Vecht, ben ik een samenwerking aangegaan met PM Projecten voor de totale afbouw van de appartementen. Samen met PM Projecten is een pakket samengesteld, waarbinnen de klanten naar hartenlust kunnen variëren. Een enkeling kan zich niet vinden in de mogelijkheden en opties van het standaardpakket en daarvoor heeft PM Projecten een maatpak ontwikkeld. De prettige communicatie, heldere en overzichtelijke offertes en stipte nakoming van de gemaakte afspraken maken de samenwerking tot een groot genoegen.

Wat aanvankelijk als experiment is gestart met een modelwoning, heeft uiteindelijk geleid tot verkoop en afbouw van meerdere appartementen tot de volle tevredenheid van kopers in het project.

Mark Voerman, projectontwikkelaar van Buitenplaats Overweer
Mark Voerman, projectontwikkelaar van Buitenplaats Overweer

FRANS VAN MIERISSTRAAT AMSTERDAM
Bij een grote verbouwing zijn een paar zaken echt belangrijk:

• nakomen van afspraken
• opleveren binnen de deadline
• vakmanschap
• creatieve oplossingen PM had het bij onze omvangrijke verbouwing allemaal! Wij kijken terug op een plezierige samenwerking en wonen nu in een fantastisch huis dat precies is geworden zoals wij wensten: state of the art.

Arend de Roever
Arend de Roever